Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende mun..

Att inte visa
själens tårar...
munnen skrattar ler
gömmer smärtan i sitt skal
ingen kan se in...
det onda sårbara
av känslor...
ingen kan ta på det
dolda gömda...
själen gråter
fast munnen ler
man hoppas ingen ser...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-01 20:45



Bookmark and Share


  papessa
det syns
2008-06-01

  jojanni
Tycker om den här...Sårbar och ömtålig. Applåd!
2008-06-01

  Sladjana Zubcevic
SÅ VACKERT MIN VÄN
2008-06-01

  Kalle.O
Vackert...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP