Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av kärlek.....för alltid min son....


Alltid

I tankarna finns
du ständigt
alltid...
mitt hjärta helt
belägrat av dig...
mitt blod ditt blod
flyter samman
du jag...
hör alltid ihop


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 23:05



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP