Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orda


Att orda om livet

gör kanske

det obegripliga

mer begripligt




Övriga genrer av eva m h
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 00:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att skriva ner
sina tankar, då
man får, ett per-
spektiv, på vad
som sker, och
man kanske ser,
vad man kan
göra mindre
eller mer...
Gott tänkt
och skrivet!
Igen!
2008-06-02

    Maria Malm
Det kan fungera.
2008-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det kan fungera så.
Ibland kommer man till insikt medan man själv parlamenterar.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h