Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågornas Hav

Du hav så mäktigt så stort
oändliga hav av vågor..
svallande böljor
upprivet vilt
orkaner i styrka du är
brusande lätta..
högljudda starka
Du hav så fullt utav liv



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-02 09:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Instämmer till max.
Applåd och bokmärke!
2008-06-03

  Havsbris
du är en havskvinna
som jag eller hur?

så underbart, att du
kan beskriva så bra
dina känslor, den
tavla naturen-människa
med så inlevelse...
en fröj till ögon och
hjärtat...
2008-06-03

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP