Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets ljuvlighet

Glittrande berg
vid havets kust
sköljs över av
svallande vågors
must...


Dofter av salt
genom vinden når
själen i njutning
av allt den får...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-03 11:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Min längtan till havet
växer sig starkare
när jag läser dom
underbara orden
en dag kanske
jag får komma dit
2008-06-05

  Maria Zena Viklund
vackert skrivet!
2008-06-05

  berxper
Härligt! Din formuleringskonst är underbar.
2008-06-05

  Bibbi VIP
Det här gick rakt in i mitt hjärta, uppvuxen vid havet och barnbarn till yrkesfiskare!
Applåd och bokmärke!
2008-06-03

  Sladjana Zubcevic
Jag älskar havet och snart ska jag resa dit. Jag ska bo nära havet
en månad och tänka på alla er mina kära vänner...

V A C K E R T
2008-06-03

  Havsbris
nu blev jag hungrig
och ska till havet...

kan känna doften
rak in mitt kroppen
så vackert och levande
du målar dina verser...

tack vännen tack
:o)
2008-06-03

  Gawain
~... svallande vågors must..~

Så rysligt skönt förmulerat! Havets berusande rytm är en sann fröjd att uppleva.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP