Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Ulla Tilemos \"Han sådde ett frö\"


Livsfrö


Ens liv borde vara som ett frö

som bär god frukt

ännu långt efter ens bortgång




Övriga genrer av eva m h
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 12:20



Bookmark and Share


    Pearlan
Sant, sant. Väl skrivet!
2008-06-04

  Marreb
Ja, så vill man att det ska va!
2008-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och med en spirande
god tankegång som
kan växa upp med
fröet då... Då kan
det det bara
bra gå!!!
********
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h