Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obeskrivligt hänförande

inte vågornas kluckande

de kittlar bara litegrand

det är i symfonin

där himlen förenas med havet

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 289 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-02 15:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
hänförande vacker den poesin...horisontens längtans förening väl beskriven...ja...
2008-06-04

  * Ammi *
precis så är det, bra fångat i få rader!
2008-06-03

  noname_realmind
EXAKT så är det!!
\"symfonin
där himlen förenas med havet\"

Fint fångad hänföring! :))
2008-06-02

  korpfjäder
När man hör en symfoniorkester förstår man precis vad du menar - det går inte att jämföra med en och en av fiolerna....
2008-06-02

  aol
underbart
2008-06-02

  Hildegun Relefors
Underbar text! Tror jag också föddes där hav möter hoisot!
2008-06-02

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren