Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kärlekens band

Jag la den tätt intill mitt hjärta.
Denna gången fanns det ingen smärta.

Jag ville knyta den runt.
Ville veta att dina ord inte var strunt.

Sätter den på min hand.
Ett kärlekens band.




Fri vers av creepcraap
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-02 18:08



Bookmark and Share


  MizzMe
Kort text,, MEN GUD VA MKT KÄNSLOR DET FINNS I DEN! :D
Skriiv meer :D
2008-07-17

    Wewill
du är verkligen skitduktig, du skriver väldigt speciellt och har talang. älskar dig gumman <3333
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap