Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försommarmorgon

försommarmorgon
vaknar till ny fågelsång
vid öppet fönster




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-06-03 07:51



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Härligt sätt att uttrycka sig. Jag som trodde att det var tvärtom, men vad vet jag? Litar på dig. Vacker tanke beskrivet med vackra ord. Mycket bra.
2008-06-04

  Hildegun Relefors
det är underbart!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP