Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sgt. Sugar\'s war


Sandstrandsfoten trampade ner solrosorna
och de skrek så högt de kunde.
Men molnen gick ändå tvärs över himlen,
köpte en kulspruta och gick tillbaka.

Bara för att kunna se till så att inga solrosor
blev kvar när sandstrandsmördaren gått hem.

\"Vi skulle få leva här!
Vi skulle få leva här!
Vi skulle få leva här!\"

nynnade rosorna efteråt.
Döda och blödande.

Stjälkarna glänste av svett
och bladen glänste av ångest.

Medan vi skrattade.




Fri vers av Nayienna
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nayienna
Nayienna