Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Chardonnay uti min hatt\"

På en mörk gata
en enslig natt
satt där en rödvinskata
iklädd en nostalgisk kravatt

Han skrålade och sjöng
full av lycka och rus
neonljusen gjorde honom till kung
bland alla tomma betonghus

- Min sköna får jag lov
det finns chardonnay uti min hatt
jag är en kung utan kungligt hov
och stjärnorna är vår enda skatt

Jag har inget kapital
bara en flaska billigt vin
och livet är fullt av många val
kvällen är ung, och du är jävligt fin

Det skadar inte att dricka lite bubbel
måla fan på väggen röd
glömma bort livets trubbel
vem vet, imorgon kanske man är död?

Så håll i hatten
stampa takten till musiken
det är du och jag och sommarnatten
låt oss dansa bort tragiken




Fri vers av Fagra
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra