Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Kaffe tack, nej ingen mjölk, kaffe, inte latte... ingen mjölk



Jag var i en mataffär och köpte ett par byxor

Gick vidare till HM och tog en fika

Innan jag drog vidare till en telefon butik
där jag inhandlade en dator

Efter det var jag på ett café och solade lite

Sen var jag på en elektronik affär där jag
köpte glass och fortsatte till en sko affär
där jag äntligen hittade det jag var ute efter

CIGARETTER!




Fri vers av Bodha*
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 22:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du rört på dig litet mera hade du kommit till en bensinstation där du mött skyltar i stil med -rök fritt här-
2008-06-03

  korpfjäder
Undrar hur det skulle bli om man döpte om affärerna och lät telebutiken heta datoraffär och caféet solarium... men det skulle väl göra hela stan förvirrad. Tror texten skulle vinna på att sätta ihop orden du särskrivit.
2008-06-03

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja det är en galen värld på många sätt...på Biltema finns allt utom grejer till bilen :)
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*