Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av det goda


Mat sol och vatten är livgivande

men i för stora mängder dödande




Övriga genrer av eva m h
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-03 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h