Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttrycket \"Att vara på lyran\" kommer från besöket på detta ställe för länge sedan. Då man kunde ta sig en punsch på verandan hos herrskapet. I trädgården står en lyra som skulptur.


Har du varit på Lyran nångång?


Det har jag

Jag var där för drygt en vecka sedan

Vi firade vår bröllopsdag där

min man och jag

Ett underbart konditori

med utsikt över Mälaren

I en gammal sommarvilla från 1867

Allt smakade underbart gott

Väl värt ett besök




Övriga genrer av eva m h
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-03 23:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är ett underbart ställe- för dig i dubbel bemärkelse förstås
2008-06-06

  Rolfsdotter
En underbar plats, håller med och rekomenderar varmt ett besök! Kram Backsippan
2008-06-04

    Maria Malm
Tack för upplysning om uttrycket, visste inte var det kom ifrån.
2008-06-04

  Gunilla VIP
Låter som rätt
ställe för romantik...
Visste inte heller
varifrån uttrycket
kommit!
2008-06-04

  Anders Nordlander VIP
Jaha är det därifrån det uttrycket kommer. Jo, jag har varit på lyran... fast inte där då!!!
2008-06-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för detta!
Där skall jag
gärna min fot
sätta, och om
stället för andra
så klart berätta!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h