Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAg fullkomligt älskar uttrycket \"hjärtat mitt\" Extra produktiv tid i månaden


Hjärtat mitt

\"Hjärtat mitt, är vi säkra här?\"

Jag lovar, att ta hand om dig
min älskade vän
Jag lovar
och lovar
till evigheten.

Men evighet, vad är det?
Är det,
som blott allt det andra,
ett abrubt slut?


\"Hjärtat mitt, je t\'aime\"


Och jag
jag vet inte
har ingen koll


på mina känslor.



För vem?




Fri vers av Loviza
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 00:08



Bookmark and Share


  Den outtalade
Nu förälskade jag mig med i "hjärtat mitt" :)
2010-10-18

  Gråsparv
\"Hjärtat mitt\" är ett MYCKET fint uttryck! :D

Synd bara att hjärtat MITT inte får tillåtelse att vara med mig så mycket som jag vill, pga ett visst par päron, som misstänker ugglor i (äppel)mosen. :/
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza