Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt..

Solvinden smeker min trötta själ..
värmer mitt dolda mitt gömda väl


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-04 10:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så härligt vederkvickande!
2008-06-04

  Havsbris
underbar melodi,
en simfony av
känslor som du
spelar så bra...

Inuti alla har sina
hemligheter som
man vill komma
ihåg när det bäst
passar ;o)

Minnen bara våra,
som kan
bli utlösa av vad
eller vem som helst...

Så rika och
läsvärda rader!!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP