Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rus


 

med fötterna på marken
och huvudet bland molnen

 

lämnar jag tiden bakom mig


världen suddas ut


endast du har konturerna kvar

när jag smyger in i vår sfär
och möter dig leende

 

du böjer dig mot mig
och vi smälter samman




Fri vers av pixter
Läst 1035 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2005-06-30 22:10



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2013-07-04

    ej medlem längre
Vilken härlig hyllning till mötet mellan två människor...
2011-09-19

    lärjunge
... längtan peronifierad... svårt det... men du gör här det omöjliga möjligt... så vackert...
2010-07-31

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt tilltalande flöde som når fram, berör ...
... och väcker minnen till liv! Tack för att du delar med dig!
2007-03-02

  Nils Sondefors
Bedårande vackert och berusande suggestivt skrivet.
2005-10-06

  Anders P VIP
sensuellt, vackert. gillar speciellt "världen suddas ut// endast du har konturerna kvar"
2005-09-04

  Hans w-art Westlund VIP
...som två magneter maneter... vackert...
2005-07-04

    Jnåt
berusande
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter