Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte över ån...

 

Du är en oas
i din egna öken

Du är pusselbiten
som skapar mening

Du är rosen
i din trädgård

Du är oljan
som smörjer motorn

Det är din upptäckt
som förändrar världen

Du är din egen
skapare




Fri vers av Mona*
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-04 17:41



Bookmark and Share


  korpfjäder
Håller med hanna om ordet.... egna - egen(både före öken och före skapare)
Fast innehållet är njutbart ändå. Att finna oasen, oljan.... och upptäcka att det är i mitt eget inre... mm. Skönt!
2008-06-04

  Hannadraken
JAAA! SÅ underbar! Jag bokmärker på studs. (Men du ... kan du ändra formen på näst sista ordet är du snäll? )
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*