Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas brud

I drömmarnas dans...
svävar jag på blomsteräng
i blommors doft med dig
kärleksvarma vind..
dansande tätt intill
kind emot kind
ljuva läppars möte
din sammetsmjuka hud..
famnar mig så hjärtligt
i det vackra till din brud


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 23:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaaah, läppjar här på en sommardrink, vilken text, jag höll nästan på att trilla av stolen av förväntan, kort var den också, nästan som att vanan av att gå på en vanlig krog där de lastar på för två på ens tallrik får mig att ställa förväntningarna på livets frosseri extra högt och så går jag på finkrogen och de läckerheter som där kan sökas är det meningen att anblicken skall mätta ögonen och inte precis magen eftersom det är ett konstverk i bild om än inte i omfång

texten får förstås
fyra vårrullar med extra tillbehör
av rosenknoppar och syrlig endive
2008-06-13

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt vackert!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
TACK FÖR DINA VACKRA ORD, MIN VÄN
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Giftastankar, månne...?

Mycket tjusig sommardikt.
2008-06-04

  Havsbris
som vanligt ska
sova leende efter
läsa dina ord, som
en vacker dröm jag
vill ha ;o)

tack för dansen och
värme, kärlek och
melodin!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP