Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltid För Själen




Runtomkring, en värld av olika smaklökars verklighet

Men emellan dessa våra fyra ögon
hittar jag mig själv flytande i ett universum
omringad av det oändliga i din närvaro

Och elektricitet som antänder gnistor inombords

Och ett vattenfall av lysande pärlor
som dina iris där vi svalkas

Allt medan fåglarna sjunger sin kärlek till solen
och samtalet övergår till en måltid för själen




Fri vers av Bodha*
Läst 530 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-05 00:07



Bookmark and Share


  berxper
Måltid för själen!
Ja, din poesi är verkligen det!
Jättebra!
2008-06-26

    ej medlem längre
\"Allt medan fåglarna sjunger sin kärlek till solen\"
Så vackert!!
2008-06-06

  isidore
underbart
2008-06-05

    Bögen
En poetisk beskrivning av kärleken, med vissa drag av Höga visan. Fint!
2008-06-05

  isidore
men ät en död tistel
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*