Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång


Även leken

kan bli ett tvång

om man måste tycka det är roligt




Övriga genrer av eva m h
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 08:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Alla måsten blir ett tvång- om du måste vara lycklig kommer det att driva dig till olycka!
2008-06-06

  Marreb
Jo, så sant.
2008-06-05

  Mats Henricson
Sant.....
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h