Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår fråga


Hur anpassad kan man tillåta sig bli

utan att förlora sin identitet




Övriga genrer av eva m h
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-05 09:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den frågan har jag haft - och har- en balansgång på slak lina är det
2008-06-06

    miramari
Om det är så att man själv tillåter sin anpassning så kanske man själv känner när identiteten börjar gå förlorad?
2008-06-05

  Sofie Viktoria
Det är en svår balansgång helt klart.
2008-06-05

  friheten
Håller med dig att det är en svår fråga, men bra
2008-06-05

  Carola Zettergren
DET var en MYCKET BRA fråga!!!!
2008-06-05

    Vickin
Jaa... o svaret är... hm! Vilken bra tanke/fråga! Bra... Undrar om inte gränsen är väldigt hårfin.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h