Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outforskat

Att leva....
att inte alltid veta
liv av det outforskade..
för oundvikligt framåt
på vägar av ojämnigheter
ibland raka enkla..
tvära skarpa kurvor
livets väg för ibland dit den vill
som livets vind när det blåser..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-05 11:33



Bookmark and Share


  berxper
Ja, livet är oförutsägbart.
Du förmedlar det väldigt bra i din poesi!
2008-06-05

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!!!
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Vinden blåser vart den vill...

And wild is the wind...
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP