Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratkvarn

Jag känner en pratkvarn

Han mal ner människor

och grusar förhoppningar




Övriga genrer av eva m h
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 12:43



Bookmark and Share


  Tosan VIP
...jag känner också en!
2008-06-07

  Makro
Känner igen det där...
Jag gillar din stil - kort och kärnfull!
2008-06-07

  Michaela Dutius
Vilken otroligt bra beskrivning av en pratkvarn-mitt i prick!
2008-06-06

  karenina VIP
väl ordat!
2008-06-05

  Marreb
Den här är bra. Känner också en... :-)
2008-06-05

  Sofie Viktoria
Usch sicken människa, väl fångad i dina ord.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h