Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite elakt kanske...


En insikt


Vissa människor gör sig bäst i enrum




Övriga genrer av eva m h
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eller så är det just de som borde vattnas.
2008-06-06

  Michaela Dutius
Mer än sant...kort och perfekt uttryckt
2008-06-06

  Sofie Viktoria
Haha! Det är nog sant. Fast jag tycker rätt synd om \"sånna\" människor. De är säkert hemskt ensamma inuti.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h