Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla våffeljärn.

Jag drar försiktigt med pekfingret längs metallen.
Kära lilla våffeljärn,
dig glömde någon här någongång
när 90-talet gick och hängde sig
brevid alla andra tidsåldrar
som nu så grovt är lämnande åt
nostalgin.
Du får krama om mitt hår ännu en gång
fast att jag saknar
moonboots och magtröjor.
Du luktar bränt damm
men du är i alla fall
inte bortglömd
länge.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 20:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi dubbelläckert!!!
2008-06-05

    ej medlem längre
åh, 90-talets våfflade hår! jag hade aldrig det själv, men saknar ändå att se det på folk. ska försöka att hitta ett våffeljärn nu när jag ska ha 90-tals-temafest, men det går väl att få tag på fortfarande, eller vad tror du?
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema