Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skattkista

Bevarade hemligheter..
inlåsta i hjärtats rum
det röda varma av skydd
oåtkomligt dolt..
mina skatter av rikedom
bara mina att ösa ur..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-05 22:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, vi har alla våra hemligheter väl bevarade.
Väl beskrivet.
Applåd!
2008-06-07

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-06

  Havsbris
alla har rätt till
sina privaciteter,,,
finns ingen som
kan vara helt utan
de,,,

vackert som vanligt ;o)
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Luk 2:19
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP