Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tassar tyst

det lyhört
servila
tassar tyst
kring dörrar
på glänt

omärkligt
planterande
i lånta krukor

medan
självutnämnda
moguler exponerar
sina mest inbilska
kvasialster på
dumdristighetens
gallerier

lydnad utövas
endast som
täckmantel




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-06-05 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP