Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn


Visst är sommaren vacker i solsken

men aldrig doftar den så gott

som efter ett uppfriskande regn




Övriga genrer av eva m h
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 00:55



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Sant, dofter man minns och som stannar kvar! Kra Backsippan
2008-06-06

  Michaela Dutius
Ja om det bara blir en skur är det underbart- den tvättar baturen...
2008-06-06

  * Ammi *
instämmer ...
2008-06-06

  Marreb
Ja, nu längtar man nästan efter en skur.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

eva m h