Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på fest i förrgår...och detta är vad kvinnsen pratade om... Vad ska jag prata om? Att bli hängd i helvete, piskad eller ska jag prata om min låtsas kompis Ragglande Roffe? Jag är inte som alla andra? Eller?


Knullad Morsa

Hur kommer 15 lortiga strumpor och en t-shirt till tvättkorgen av sig själv?
20 kalsonger som på hög väntar att få transpoteras till byrån

DE ÄR RENA

\"Haft en slitig dag på kontoret, baby\"
\"Hmm ja, jag också\"
\"Det började med hjärtstillesånd på den sjuka\"
\"Mmm inte alls gammal\"
\"Familjen grät\"
\"Oki mycket papper för dig..offerter? Jobbigt\"



Jo vila då gubben, ta dig ett bad
Gör vad fan du vill
Men du
ta dina saker
dit de ska
för jag är inte din morsa...
Du vet man knullar inte sin morsa, baby


Tänker jag då jag öppnar byrån...





copyright© Laijza 2005




Fri vers av Laijza
Läst 1259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-01 15:38



Bookmark and Share


  Sören
Det Gör man inte. Inte ens för att få strumporna tvättade och sorterade.
2005-11-04

    Anders Nordin
Fyndigt!
2005-11-04

  Puzzel_25
Mm.Ibland så!Haha!Träffsäkert o vasst beskrivet.Vissa dagar i livet är bittra.
2005-11-01

  Tobbe
Läste igenom mina favoriter och vips....den är forfarande kanon! Fan vad bra den är.
2005-10-27

    André
Jag bugar åt denna text. Mycket bra och träffande rapp. Snyggt.
2005-09-19

    tanto
Ville bara läsa en gång till för att bli på bra humör:)kram
2005-07-19

  Daniel_78 VIP
underhållande ilska
2005-07-19

    tanto
Underhållande underbart! :):):)

Byråns innehåll kan ju knappast ha varit nånting man önskar sig!
2005-07-18

  Ola Rydberg
Suverän
med ett snyggt bett i
och bra slut
2005-07-18

  Tobbe
Jag vet inte varför jag skrattar. Kanske för att jag skäms. Du gör det bra, jävligt bra.
2005-07-03

  Jessi
Wow! You go girl
2005-07-02

  aftermath
raka puckar levererade i smart förpackning!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang