Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syrra

 

Min syrra

är en principfast tjej
med ett enormt hjärta

Trots att hon själv
har dagar när livet värker

finns alltid där
som en klippa
för mig att luta mot

När HAN är på besök
virvlar det av kärlek
här på poeter
och där hemma
får man förmoda


Min syrra

lever med saknaden
så ren är sorgen
hon beskriver

Utan min syrra
på poeter
vore livet väldigt
torftigt

Puss syrran så länge
Hjärtat försvinner aldrig!

 

 

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-06 21:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så underbara ord om systerskap.
Här på poeter.se finns faktiskt dessa systrar.
Du är en av mina närmaste, och min första skrivarvän.
För dig känner jag precis så som du skriver.
Mellan raderna kan man läsa allt som är viktigt i livet.
Tack för en strålande text, som vanligt Ammi!
2008-11-20

  Ylvavirvla
Vackert... mycket!
2008-06-24

  korpfjäder
Om jag vore din syster skulle jag smälta, få tårar i ögonen och ringa ett låååångt samtal och prata systerligheter bara för att njuta av kärleken.
2008-06-07

  * Ammi *
ja det är ju nästan så jag vill ta åt mig ... kära syrra!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*