Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zest



Hennes hud är solnedgången som definierar horisonten
längs det kristall blåa havet

Hon smakar som självaste essensen utav en bris
på den kvavaste av sommardagar

Och som efterlängtad heroin dansar hon in i mina ådror

Och tatuerar in sitt namn i mina hjärtslag




Fri vers av Bodha*
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*