Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av glöd..

I det nära
av ögonblick
fångar du mig..
kyssarnas glöd
till flammor i dig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-06 22:47



Bookmark and Share


    Sexologen
En sanskrift som ger mig kalla kårar
det är nästan så det ger mig tårar-
Kram!
2008-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Från glöd till flamma med detsamma...
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP