Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ström


Jag längtar efter att släppa taget

och följa med Livets klara ström

på ett Livs Levande Äventyr




Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 01:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja den längtan bär vi nog de flesta av oss- och inte många vågar släppa taget!
2008-06-08

  Makro
Ja, varför är det så svårt...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

eva m h