Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dans

lönnens
darrande löv

en levande
kropp

i sensuell dans
inför mina ögon

till vindens
virveltoner




Fri vers av Anders P VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-07 11:17



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Kittlar fantasin. Så levande att man ser det framför sig. Mjukt, vackert och stillsamt skrivet.
2008-06-21

  Hildegun Relefors
underbart, dansar gärna med i vinden!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP