Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk natur II


lupiner och maskrosor dör
inomhus

alltför vilda
för att vi någonsin

ska kunna binda dem




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-04-25 09:33



Bookmark and Share


    Erika H
precis som vissa människor...
för hårt hållna vissnar de och blir till en skugga

finstämd dikt... vackert framförd
2007-04-25

  Jojo
Vilka underbara naturdikter. Nu längtar jag ut!!!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP