Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du strålar

Du strålar som
morgonsolens
varma lyster..
famnar mig in i
ditt vackra sken
omsluter mig
på alla sidor
av din kärlek
så ljuv så len


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-07 13:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Där i Kärleken bor allt som finns och är vackert...kram
2008-06-08

  Bibbi VIP
\"Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i Din hand\" Psalt.139:5
Applåd och bokmärke.
2008-06-07

  aol
ungerbar
2008-06-07

  Leif Furstedt
Välskrivna rader där vart ord har sin plats, vackert
2008-06-07

  Elaine.S VIP
Varm ock vacker...
2008-06-07

  Jack E. Gladh VIP
En vacker kärleksdikt.
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Här associerar jag direkt till Skaparen.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP