Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att vara autist när människor inte förstår behovet av integritet och ordning....


KAOS

är säkert granne med gud

den guden som människan skapat

jag är ett djur så det är som det är

lika utlämnad missförstådd

beteendet avviker

ni sviker

förstår inte att jag förstår er

livsläxan

ni

ni 

som är så annorlunda för mig

 

 era liv blev min livsuppgift

varför sviker ni mig

min trygghet finns inte i er

bara i ordningen jag måste vila mot

 

mina jordade rötter

växer i luften om mig

bara i mig

ni förstår inte

men jag vet

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-07 19:22



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tycker att näst sista strofen är oerhört talande och bra förklarande..
2008-06-08

  ¤Anne¤
förstår dig helt..
med en son som har sådana problem
2008-06-08

  korpfjäder
Somligt går nog svårligen att förstå. Men alla människor behöver integritet och ordning på något sätt - och kanske skulle de autistiska ordningsbehoven berika också övriga människor... faktiskt.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren