Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord från Fredrik P.


Tänk att några ord

kan förändra ens liv

Fredrik P skrev och

berättade om Poeter.se

och de orden gav mig

en ny värld att leva i

Tack Fredrik




Övriga genrer av eva m h
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-07 22:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förstår att Fredrik P. geno mdetta fick en särskild plats i ditt hjärta. Poeter.se är en underbar plats
2008-06-08

  Lilla My* VIP
Varma ord till en omtänksam vän!
Gott att läsa och tack till alla dem
som visat oss hit*
2008-06-08

    Sexologen
Samma säger jag
2008-06-07

  glittertindra
jo, den som visade en in på denna sida är värd tack...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

eva m h