Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E, varje natt utan dig känns som en evighet <3


Min attraktiva pusselbit

Och jag ligger i min säng
Du är inte närvarande
men ändå känner jag Din närhet
Jag känner Din hand smeka mitt hår
Och Dina kyssar i min panna

Med Dig kan jag njuta,
inandas lycka - och närhet
Kläderna är fortfarande på

Det var inte många dagar sedan Du höll min midja
Men jag dör utan Dig intill

När Du inte är nära, lever Du i mig
I mitt huvud
i min mage
Lever med mig, åt mig
Tillsammans

Du är min återvändsgränd
Min dörr till lycka -
Min attraktiva pusselbit




Fri vers av Elin F
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 23:49



Bookmark and Share


  Morfeus
Jag gillar den här, den gör världen lite bättre.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F