Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underlag

vilda växter
inmutar nya
domäner längs
trottoarens kant

övertar sakta
ytor avsedda att
understödja ljudet
av trippande
höga klackar

vissa kallar detta

förfall




Fri vers av Anders P VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-06-08 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillas skarpt. En härlig bild! Jag riktigt ser framför mig hur klackarna omringas av alla snorhala växter!
2008-06-10

  Vind
Om återtagandet, en tanke som brukar vakna hos mig om vårarna. Som en fråga om lån. Snyggt formulerat.
2008-06-10

  Björn Karlsson
Snygg
med bra flöde
2008-06-08

  Ilona _L
Inte jag!
Nu påminde du mig om dessa små rackare!
Jag har aldrig riktigt förstått den vilda jakten!
2008-06-08

    eva m h
Ja för jag är ogräsets fiende nr 1 !! :-)
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP