Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälter som smör i solsken

rinner huden

naket

dyker

hjärtat

djupt

djupt

ner

in

i

 stora famnen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-08 12:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Mysigt..och snyggt skrivet..
2008-06-08

  noname_realmind
Guu\' så gossehärligt!!

**applåd**
2008-06-08

  korpfjäder
Det där känns som en riktigt härlig barntrygghetskänsla. Att bara få rinna ner i en stor varm famn och veta att den är där. Alltid.
2008-06-08

  Björn Karlsson
Vilsamt
öm
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren