Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte att rekommendera


herr larssons får en midnattsgrogg


finkelspritsdoften kom med kolsyrans bubblor
rakt upp i näsan

den kväljde honom
men han andades genom munnen
och drack

skulle han
tacka nej när någon bjöd
det hände inte ofta

varken det ena eller det andra

medan smaklökarna bedövades
fann han sig må ganska bra
för en liten kort
stund

innan alltsammans
gjorde en kullerbytta i magen
och kom upp

samma väg det kommit ned

lycka varar aldrig någon längre stund
tänkte herr larsson

innan han somnade i sin egen spya





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-05-23 18:09



Bookmark and Share


    Erika H
råhet i njutbar tappning

tacka inte nej när det bjuds

eller

gör det, för all del

snyggt!! gillas!!
2007-06-03

  Zam
vad kul att allt hängde sig så det blev tre i rad. Nära luffarshack minsann. Jag beklagar o avsvär mig allt ansvar.
2007-06-02

  Zam
So sad. So so sad...
2007-06-02

  Zam
So sad. So so sad...
2007-06-02

  Zam
So sad. So so sad...
2007-06-02

    Maria Malm
Nej, verkligen inte nåt att rekommendera..
2007-05-23

  Ola Rydberg
aj aj som sagt inte att rekommendera
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP