Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsöndag


Går från det svala fridfulla kyrkorummet

Ut i den varma syrendoftande sommaren




Övriga genrer av eva m h
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 13:36



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
....och överallt
finner man frid....
F I N ! !
2008-06-08

  Elaine.S VIP
En sån vacker beskrivning...omslutandet som finns i bägge miljöerna ...bokmärkes
2008-06-08

  Michaela Dutius
En stilla beskrivning av en fin sommarsöndag...doften och heligheten i skön förening
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h