Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika världar


I en värld är det relation

I en annan prestation


I en värld kan jag vila vara

I en annan ropar jag \"Svara\"


I en värld har jag tro

I en annan bara oro


I en värld håller du min hand

I en annan är du i främmande land


Något håller på att hända

Något håller på att återvända


Jag är på väg hem

Där jag var innan jag var fem









Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 16:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket fin beskrivning av den svåra vägen till vuxenhet när barndomen inte var det den skulle.
2008-06-08

  Tosan VIP
Man behöver bli som ett barn för att komma in i himmelriket... så sant!
2008-06-08

  Gunilla VIP
Kan man kalla det - livets cirkel?
Att återfinna
den
man en gång var!
2008-06-08

  Marreb
Livsbetraktelse på rim. Tjusigt! :-)
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h