Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga nålar

Inga nålar, inga blåmärken
du får rinna fritt
i mig
precis som du vill
Jag kommer ändå alltid att ligga
bakåtböjd
beredd, lycklig och utan blick
Jag vet att du spränger mina
gränser
låter mig känna dina rosa rysningar
precis som du vill
Jag kommer ändå alltid att ligga
i brygga




Fri vers av cinnamonskin
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-07-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin