Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar


Tankar, som mitt smink
hudfärgade, subtila och
där varje morgon
Tankar, som mitt matberoende
hånande, dyra och
kväljande svårsmälta
oj, oj, oj, vad jag blir trött
Kryper ur mitt skin,
tittar ner
men de finns, förbanne mig, kvar
mina tankar




Fri vers av cinnamonskin
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-07-01 23:36



Bookmark and Share


    Peter Giger
Härliga metamorfoser.
ps. "dem" ska vara "de" på näst sista raden - om du inte har någon poäng med det alltså...
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin