Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han har inget namn



drar din hand om mig för
tycker om när du har mig
nära och hur du drar mig intill dig
så jag kan känna dina andetag
mot min nacke

och imorgon kommer du inte ringa
imorgon är du ett minne
tills nästa gång vi stöter på varandra
i förbifarten av varderas liv

jag behöver dig
och du ger mig
med ett leende på läpparna




Fri vers av L.S
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 21:04



Bookmark and Share


    J.Brodin
Guitar gangsters and Cadillac blood Lisa, det är så det är.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S