Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli bländad

I väntan på att bli bländad..
på ögonblick av ljus..
plötsligt bryter fram
skarpt inför mina ögon
kraftfullt av ljusaste ljust
öppnar alla sinnen..
starkt framträder ur det gömda..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-09 01:07



Bookmark and Share


    Trast
Religiös tematik här?
2008-06-10

  Havsbris
man blir bändad av dina
ljuvliga, underbara, alltid
fräscha ord!!

ingen vackare än solen
som vilken ljus ingen
kan överleva utan...

och känns med alla
sinnen, oh ja, som dina
rader...

Bravo!!
2008-06-09

  Johan Bergstjärna VIP
Lysande!
2008-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Uppenbarelsen!
Vackert formulerat som vanligt, mare.
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP