Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig



ovanför

med det blå omkring



krossar vi sten

lapar vi sol


gräver vi kött


smälter vi samman

i svett och vätska







Fri vers av Helene Månsson
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 15:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Nära, varm och lustfylld !!!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma